Over MotorSporza

Het begin van…

MotorSporza is gemaakt voor en door Auto- en Motorsport liefhebbers. MotorSporza is gestart eind 2010 en heeft als doel een optimaal aanbod te creëren van Auto- en Motorsport nieuws, uitslagen, standen, foto’s en nog veel meer voor haar bezoekers. MotorSporza krijgt in 2011 en 2012 een aantal grote updates om de website verder te perfectioneren en uit te bouwen.

Wilt u ook een (vaste) bijdrage leveren aan onze website neem dan contact op met ons: contact@motorsporza.nl

Aansprakelijkheid

MotorSporza.nl streeft een zo correct mogelijke berichtgeving na, maar kan nooit de juistheid, volledigheid of geschiktheid van de berichtgeving op deze site garanderen voor welk gebruik dan ook en kan hiervoor dan ook niet aansprakelijk worden gesteld.

MotorSporza.nl is niet verantwoordelijk voor welke beslissing of handeling dan ook die door de gebruiker zou zijn genomen op basis van de verstrekte informatie of gegevens of berichtgeving t.a.v. gebruikers of derden, en is evenmin verantwoordelijk voor fouten of vergissingen.

MotorSporza.nl is ook niet verantwoordelijk voor eventuele directe of indirecte schade of eender welke schade veroorzaakt door hogergenoemde onjuistheid, onvolledigheid, vergetelheid, nalatigheid, enz..

Het is mogelijk dat deze site linkt naar een andere website. Deze link is evenwel puur informatief en MotorSporza.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan of het gebruik dat ervan zou kunnen worden gemaakt.

De verantwoordelijkheid voor de berichten, de informatie, de foto’s en de video’s berust respectievelijk bij de auteur van het artikel, de bron, de maker van de foto of de producent van de video.

MotorSporza.nl is in geen geval aansprakelijk voor tijdelijke of permanente schade of defecten aan de gegevens of het computersysteeem van de gebruiker tijdens het surfen op deze site. MotorSporza.nl is zeker niet aansprakelijk voor de eventuele overdracht van virussen via deze site.

Reacties zijn gesloten.