Aspar-Team heeft in Drive M7 een nieuwe hoofdsponsor

Het in Valencia gevestigde MotoGP team van Jorge Martinez heeft overeenstemming bereikt met de Maleisische Energydrink fabrikant Drive M7 om komend seizoen als hoofdsponsor op te treden.

Jorge Martinez zal zijn eigen MotoGP team komend seizoen niet meer terug kennen: de overstap van ART Aprilia naar de nieuwe Honda RCV1000R productieracer, het vertrek van Randy de Puniet en Aleix Espargaró, de komst van Nicky Hayden en Hiroshi Aoyama als coureurs en naar nu bekend is geworden met het tekenen van een overkomst met Drive M7 als nieuwe titelsponsor ook nog eens een geheel nieuwe en andere kleurstelling.

M7 DriveNaast o.a. Red Bull, Monster Energy, Go&Fun zien we komend seizoen met de komst van Drive M7 opnieuw een Energydrink fabrikant haar intrede maken in het MotoGP wereldkampioenschap.

Het Aspar Team zal komend seizoen als Drive M7 Aspar Team door het leven gaan. De kleurstelling van het team zal een combinatie worden van groen, zilver en zwart, de definitieve livery is nog niet bekend maar deze zal zeer binnenkort onthuld worden.

Drive M7
Het merk Drive M7 is sinds een aantal jaren verkrijgbaar op de Aziatische markt en de Maleisische fabrikant heeft nu zich nu als doel gesteld te groeien en zich te gaan begeven op de Europese en Amerikaanse markt. Met de sponsoring van een in Spanje gevestigd MotoGP team, een Amerikaanse en een Japanse coureur die actief zijn in de MotoGP klasse, een sport die wereldwijd veel media-aandacht krijgt hoopt Drive M7 haar doelstellingen te kunnen verwezenlijken.