Motorsporza zoekt enthousiaste medewerkers voor het raceseizoen 2016

Motorsporza is één van de meest toonaangevende auto- en motorsport gerelateerde websites in de Benelux. De website maakt nog steeds een sterke groei door en daarom zijn wij nog steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste redactionele medewerkers. Met het oog op de Dakar Rally 2016 zoeken we liefhebbers die ons team (tijdelijk) kunnen versterken.

Wat wij zoeken zijn medewerkers die helpen met de verslaggeving en plaatsen van alle berichten, foto’s en video’s met betrekking tot de Dakar Rally.

Buiten de Dakar Rally zoeken we ook allround auto- en Motorsport medewerkers voor o.a. de F1, de WTCC, DTM, Rally, MotoGP, WK Superbike, Motorcross en vele andere nationale en internationalen kampioenschappen.

Onze wensen voor onze nieuwe collega’s:
- Naast het Nederlands een voldoende beheersing van de Engelse taal;
- Tijd beschikbaar doordeweeks, maar zeker ook in de weekenden;
- Kunnen werken in teamverband, maar ook zelfstandig;
- Verantwoordelijkheid kunnen dragen.
- Eigen nieuwsitems (berichten, foto’s en/of video’s) plaatsen

MotorSporza biedt jouw de mogelijkheid om op non-profit basis bijvoorbeeld veel (extra) ervaring te laten op doen als redactionele medewerker. We delen onze kennis en ervaringen met elkaar, we gaan naar diverse races toe waarin we jou natuurlijk voorzien van een perskaart waar je je verslagen kan maken en/of video/foto’s kunt maken. Wat kan beginnen als een vrijwillige bijdrage in tijd kan dit wellicht een mooie stap zijn in jouw toekomst in de auto- en/of motorsportwereldje.

Lijkt het jou leuk om het Motorsporza team te versterken? Stuur dan een mailtje naar info@motorsporza.nl met het volgende:

- Een kort stukje over wie je bent, inclusief jouw leeftijd;
- Voor welke klasse(s) jij je interesseert;
- De hoeveelheid tijd dat je denkt beschikbaar kunt zijn (in uren);
- Eventueel meesturen van eerdere werken (bijv. verslagen);
- Waar jouw kwaliteiten liggen;
- Motivatie waarom wij voor jou moeten kiezen.

Na het sturen van je mailtje zullen wij spoedig van ons laten horen. Als je vragen hebt over dit onderwerp, of meer informatie wilt hebben, dan kun je vrijblijvend contact opnemen via: info@motorsporza.nl

Alvast bedankt voor je interesse,

Team Motorsporza